TEKSTIVIESTI TALTEEN

Tekstiviestit eivät ole enää pelkkää yksityishenkilöiden kuulumisten vaihtoa. Tekstiviesteillä voi ostaa palveluita, varata leikkausajan tai lainata jopa rahaa. Suurin osa viesteistä lienee kuitenkin ihan arkipäiväisten asioiden hoitamista, kuten kehotuksia tulemaan kaupan kautta tai ilmoituksia siitä, että tulossa ollaan mutta hieman myöhästytään. Olipa tekstiviestisi sitten kauan puhelimessa säilytetty runo rakkaalta tai arkinen kommentti joka kertoo maidon olevan loppu, skräppää tämä viesti talteen. Tekstiviestit saapuvat ja lähtevät, mutta kyllä niidenkin sisältö on usein tallentamisen arvoista - nehän ovat arkea parhaimmillaan!

Tässä ohjeet tämän kertaiseen haasteeseen. Aluksi tuntui tosi hankalalta saada mitään aikaiseksi, mutta aikani mietittyä, valmistui sivuni.

Tyttäreni oli Raumalla kavereidensa luona kesälomalla ja samana päivänä, kun piti tulla kotiin, tuli tämä viesti. Rahan pyytäminen tuli niin ihanasti, että haluaisitko... Siksi valitsin tämän skräpättäväksi.

Ensimmäistä kertaa sivullani on revittyä reunaa. Uskaltauduin kokeilemaan ja pidän kyllä lopputuloksesta. Kertokaa te, mitä mieltä siitä olette. Toiseksi, innostuin tekemään paperinarusta kukkasia ja laitoin niitä myös tähän samoin kun edelliseen sivuunkin. Voi olla, en osaa sanoa, menikö hieman yli noiden kanssa, mutta... Taidan kuitenkin itse tykätä niistä. Ensimmäistä kertaa myös taitoin paperin reunaa kulmasta ja siihen oli tarkoitus laittaa hymiö, mutta ei mulla ollut sellaisia. En tiedä onko niitä edes olemassa... Jotenkin se kulma jäi paljaaksi. Lisäilen sinne jotakin, mikäli vastaan tulee edes jonkinmoinen hymiö-haaraniitti.

  Sen enempää kirjoittamatta, tässä näette lopputuloksen

1250585198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä vielä kukkasista lähikuva

1250585231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tekstissä lukee: Äippä hei, mä oon vielä huomiseen saakka täällä. Mut mulla loppu rahat. Haluaisiks pistää mu tilil vähä rahaa Hymy

Kiitos sinulle, kun katselit ja vielä isompi kiitos, jos kommentoit