VALOKUVAN LEIKKAAMINEN MUOTOON
Haasteen ideana on käyttää valokuvaa uudessa muodossa perinteisemmän suorakaiteen sijaan. Leikkaa kuvasta kohde irti ääriviivoja pitkin. Jos olet kuvannut jonkin rakennuksen, leikkaa kuvasta rakennus irti. Jos taas olet kuvannut ihmisen, leikkaa kuvauskohteena olevan ihmisen ympäriltä kaikki ylimääräinen pois. Valokuvasta ja kohteesta tietenkin riippuu kuinka paljon saat tästä haasteesta irti.

Tässä osallistumisohjeet haasteeseen.

Itse leikkasin koiramme kuvat sekaisesta ympäristöstä. Tausta sotki kuvaa niin, että koira näyttää huomattavasti jylhemmältä näin. Liimasin kuvat käsintehdylle paperille ja kehystin hieman päällekkäin leikatuilla ympyröillä. Nämä on leikattu jostakin Tiimarin kartonkilehtiöstä. Luut, jotka ovat reunoilla, on leikattu samaisesta käsintehdystä paperista.

Lauran esimerkkileiskassa oli mukavasti kirjoitettu tekstiä kuvan uusien ääriviivojen ympärille, joten sen idean skräpistin esimerkkileiskasta. Taustapaperi on varastostani, jonka alkuperä on tuntematon.

Jotakin jäin tähän kaipaamaan, mutta en oikein tiedä mitä. Ehkä nuo luut olisivat saaneet olla hieman pienempiä, tai... en tiedä. Tällainen siitä kuitenkin tuli.

1905251.jpg

Tässä vielä yksityiskohta kirjoituksesta, joka kiertää kuvien reunoja. Siinä kerrotaan Emmasta.

1905252.jpg

Kiitos, että katselet, mukavaa jos kommentoit