TARINANTÄYTEINEN SIVU

Täytä puolet työstä tarinalla. Teknisesti tämän voi toteuttaa joko jakamalla pinta-alan selkeästi kahtia tai sijoittamalla tekstiä sinne tänne, kunhan tarina täytää noin puolet pinta-alasta. Jos kirjoittaminen tuntuu vaikealta, mieti mitä kaikkea kertoisit kuvasta ja sen tapahtumista ystävällesi. Kertoisit varmasti enemmän kuin sen, että "tässä olemme lomalla". Kirjoita rohkeasti!

Siinäpä ohjeet tämän kertaiseen haasteeseen.

Tämän sivun tein perheen miesväen mopoilusta. Tarina kertoo mopon hankinnan, ajon ja palon historiasta. Kuvasta sitä ei varmastikaan saa luettua, kun en osaa laittaa kuvia tänne niin, että klikkaamalla sen saisi suurennettua. Mutta tässä sivuni:

1247154655_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sivu on taasen kerran yksinkertainen, mutta mielestäni niin minun näköinen.

Sivun teksti kuuluu näin:

Pitkään olitte pyytäneet crossimopoa. Minä äitinä estelin. Asummehan asutusalueen keskellä ja aina on niitä ihmisiä, jotka eivät pidä poikien kaasuttelusta. Vihdoin se mopo kuitenkin hankittiin, vastusteluista viis. Ensikisi sitä klanssattiin, putsattiin ym. Iskä sitä eniten teki ja taisipa siitä myös nauttia.

Eräänä aamuna ollessamme kaupassa, Juho soittaa hätääntyneenä, että poliisit pysäytti. Joku naapureista oli ilmoittanut. Eihän sillä olisi saanut edes tiellä ajaa. Poliiseista selvittiin säikähdyksellä ja sen jälkeen sillä ajettiinkin vain metsässä. Ja kyllä sillä ajeltiinkin. Edestakaisin eri polkuja pitkin ja aina välillä rusteerattiin. Iskä otti reissulle aina mukaan korin, mistä löytyi tarvittavat työkalut. Kypärän alta ei mäy ilmeitä, mutta onnellisia ne ovat. Tälle reissulle, mkistä kuvat ovat, äitikin meni mukaan valokuvaamaan. Ja kuinka kävikään... Reissun lopuksi mopoon tuli jotakin, joka sytytti sen palamaan. Siinä sitten yritettiin sammutella sitä hiekalla, kun mitään sammutuspeitettä ei tietenkään ollut mukana. Reissussta seurasi se, että taas sitä korjataan. Taitavat nauttia työstään :)