TEEMAKIRJANEN KULUNEESTA VUODESTA / Ella Eliisa

Kaikkea vuonna 2008 tapahtunutta ei ole tarkoitus mahduttaa tähän kokonaisuuteen. Sen ei tarvitse olla päiväkirja, eikä sen tarvitse kulkea täsmällisesti juuri tammikuun ensimmäisestä joulukuun viimeiseen. Mitä se sitten voi olla? Se voi olla tiivistelmä kuluneen vuoden iloista tai suruista, vuoden 2008 suosikkiresepteistä tai vaikkapa kokoelma vuoden tiliotteista ja katsaus siihen, mihin rahat viime vuonna oikein menivätkään. Se voi olla myös kuvakokoelma, mutta kuvilla tulisi olla jokin yhteinen teema. Yhtenä esimerkkinä voisi olla vaatteet - millaisissa vaatteissa vuosi tulikaan kuljettua. Kokoa valitsemastasi aiheesta vähintään kymmenen (10) sivun kokonaisuus. Kirjasen koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa, samoin kasaustekniikka. Voit käyttää kirjasen kasaamiseen esim. saranarenkaita, nauhoja, niittejä tai tarkoitukseen suunniteltuja laitteita.

Näin kuuluivat ohjeet tähän haasteeseen. Itse en ole pitkään ollut mukana, kulunut vuosi ja varsinkin syksy, on mennyt hieman alavireisenä. Mutta nyt pitkästä aikaa taas sain jotakin tehtyä ja hyvä niin.

Minun kirjani kertoo osittain tekemisistä, mutta myös tapahtumista. Ehkä tekeminen on ollut myös minun tapahtumaani... Olen tehnyt sivut kuukausittain. Joitakin sivuja en voi valokuvata tänne, kun ne sisältävät henkilökohtaisia kuvia, joita en halua näyttää.

Mutta tässä minun tuotokseni:

Kirja on kolmion mallinen. Värit ruskehtavat/mustat. Lempivärini on punainen, mutta vuoden alavireydestä johtuen nämä värit.

Kaikesta huolimatta perhe on minulle tärkeä.

Tammikuu ja helmikuu

Maaliskuu ja huhtikuu

Heinäkuu ja elokuu

Syyskuu ja lokakuu

Marraskuu ja joulukuu.

Takakannesta ei ole kuvaa, mutta se on samanlainen kuin etukansi vain ilman koristusta.

Materiaaleja on käytetty vähän mistä sattuu. Osa ostettuja ja osa tehtyjä. Pidän skräppäyksessä siitä, kun voin huoletta tehdä koristuksia itse, eikä niitä tarvitse olla ostettuina. On sivuillani kuitenkin ostettujakin koristeita.

Mutta tässä nämä oli. Kiva kun jaksoit katsella ja kiva jos jaksat kommentoida.

Kiitos sinulle.