Haaste #55

SKRÄPPÄÄ LAHJAKSI

Korttien tekeminen ja skräppäys ovat lähellä toisiaan. Voit yhdistää lahjan ja kortin, mutta käytä tässä työssä kuitenkin valokuvaa. Tee persoonallinen lahja ammattiin valmistuvalle ystävälle, taulu ensimmäistä hääpäiväänsä viettävälle parille, pieni albumi pyöreitä vuosia täyttävälle äidille tai iso kollaasitaulu ystävälle yhteisistä hetkistä.

Tässä ohjeet haasteeseen. Osallistun tähän albumin sivulla, jossa kerrotaan suvun edesmenneistä vanhemmista sen, minkä tiedän tai saan muilta selville. Tässä kuvassa isoisovanhemmat. Sivu on hyvinkin yksinkertainen, jotta vanha valokuva pääsisi kokonaisuudessaan esille. Sivut olen tehnyt valkoiselle kartongille ja kuvat kaikki on seepian värisiä. Sivun reunaan olen piirtänyt kiemuroita ja yhdyskohdassa on virkattu kukkanen. Kukkasen alalehdet ovat leikattu ohuesta "käsintehdystä" paperista. Mutta suuremmitta puheitta tässä sivuni:

1242554452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näyttää siltä kuin sivu olisi kovinkin ryppyinen, mutta oikeasti se on suora :)

Kiitos kun katsoit ja hyvin vähän skräpänneenä, toivoisin kommentteja, eritoten jos näet jotakin paranneltavaa tai mielestäsi joku ei kuulu kuvaan. Kiitos sinulle