Haaste koskee yksinkertaisuudessaan esimerkkityön skräpistämistä. Lainaa työstä jotain. Se voi olla asettelu, kuvan aihe, otsikon sijoittelu, värimaailma tai jonkin yksittäisen koristeen tai materiaalin käyttö. Skräpistettäessä lainataan usein työn yleisilmettä ja sen asettelua, mutta skräpistyksen voi tulkita myös yksittäisten ideoiden lainaamiseksi. Skräpistä tämän viikon esimerkkityö haluamallasi tavalla ja kerro oman työsi yhteydessä, mikä tässä työssä on inspiroinut ja miten olet sen skräpistänyt.

Haasteen ollessa tällä kertaa idean lainaamista, ei esimerkkityön aihe tai rakenne ole kovin oleellinen. Voit joko skräpistää sivun asettelun ja luoda siitä oman näkemyksesi, tai voit poimia työstä itsellesi muita ideoita.

Tässä ohjeet tämän viikon haasteeseen. Taisin lukea väärin :) tai ymmärtää väärin. Jotenkin ajattelin, että skräpistetään mistä työstä tahansa. Tämä työ on "lainattu" lähes täydellisesti Tuula Arvilommin ( muistinkohan nimen oikein ) kirjasta; Tee oma leikekirjasi. Mutta verrattuna esimerkkityöhön, huomasin yhtäläisyyksiä, esim. Paperin reunat revitty ja poikittain aseteltu paperi. Olkoon ne sitten skräpistystä esimerkkityöstä.

Työhön on valittu värit kuvassa olevan pojan ristiäisistä. Tilaisuudessa oli hopeiset kynttilät, siksi hopea/valkoraidallinen pohja. Vaalean sininen on taas rusetin väri kastepuvussa. Muut taitaakin sitten olla tekijän mukaan valittuja :)

Sen enempää jaarittelematta, tässä tekemäni leiska;

1870874.jpg

Kiitos sinulle, jos katselet ja vielä isompi kiitos, kun kommentoit.